Doraemon and Hot Air Balloon

Who doesn’t love Doraemon? This Japanese character, a lovely robot cat that travels back in time from the 22nd century, is really popular around the world! I love every single thing about Doraemon. Especially its theme songs that always come up in my mind. La la laaah, I really really loove Doraemon…..

doraemon image

BEC challenge all the members with this superb question: For only one chance, what kind of tool you will grab from Doraemon’s magic pocket?

I choose “Anywhere Door”! Could you imagine how fantastic, when we really want to go somewhere, all we have to do is entering that “anywhere door” and voilaa….! We could say good bye to traffic jam, not to mention our fear a.k.a paranoid disorder when traveling by aeroplane, etc?

doraemon-2

How cool is that?

And this question followed by another challenge.

What is my bucket-list traveling destination in 2015?

Turkey has been on my wish-list. I really like to see the sunrise over the beautiful Cappadecia valley, by riding Hot Air Balloon! It’s gonna be the most thrilling, exhilarating and adventurous moment. The operator will pick me up very early in the morning. I can feel the joyful (and a little bit scary feeling) when seeing the pilot navigate our hot air balloon. Weather plays a role in this super-duper-exciting moment.

balloons-cappadocia-turkey_40055_990x742

images (1)

Adam and Susan from pergi dulu once advise us to choose a great hot-air-balloon operator. Royal Balloon is very recommended. Because I have such love-hate-relationship with flying whatsoever, first thing to do is choosing the best vendor in hot-air-balloon experience.

We can read from its website, that ROYAL BALLOON – CAPPADOCIA is an ISO 9001 Certified Ballooning Company which operates Luxury & High Quality Balloon Flights in Cappadocia which separates us from the other Balloon companies. We are not a “mass” Balloon company with large amount of Balloons. We operate with minimum number of Hot Air Balloons to provide our passengers more Personalized, Comfortable and ROYAL Class Flight Service.

doraemon-3

Sooo… this is for today! I’m super exciting while planning this spectaculer experience. Can hardly wait to fulfill the Hot Air Balloon form! And I’m asking Doraemon to give me a try, entering the “anywhere door”. Yayyy!!

 

Advertisements

41 comments

  1. winnymarch · January 30, 2015

    Aku pengen satuu

  2. lieshadie · January 30, 2015

    Hiiii…aku takut ketinggian…kalo naik balon bisa pengsan ….#ndesooooo ! :))

    • bukanbocahbiasa · January 30, 2015

      Masak sih maaak? Apa sampai detik ini dikau belum pernah naik pesawat?

    • Ryan · January 30, 2015

      Ih Mba Lies ngikut aku nih. Takut ketinggian.
      Ini beneran deh… lama2 Mba Lies ngeplak aku beneran kalau ketemu. Komen gak penting terus. 😛 Canda ya Mba.

    • roaming · February 2, 2015

      nikmati foto2 nya aja mak 🙂

  3. Andik Taufiq · January 30, 2015

    Takut gembess mbak.. :))

    • bukanbocahbiasa · January 30, 2015

      Kalo kata Adam& Susan (blogger pergidulu) pilih operator yang terpercaya. Emang sih, dulu sempat ada berita balon meledak di udara dll. Tapi, yang namanya takdir lah yaaa. Diem di rumah aja, kalo udah waktunya isdet, ya isdet aja dah 🙂

      • Ryan · January 30, 2015

        Setuju Mba. Di mana pun, dalam keadaan apapun kalau sudah waktunya ya waktunya.

  4. jampang · January 30, 2015

    untung nggak milih alat ini…. bisa-bisa nggak kebagian saya 😀

    • bukanbocahbiasa · January 30, 2015

      Everybody’s craving this ‘anywhere door’ gadget ya Bang, even in our imagination 😛

  5. dede harjanti · January 30, 2015

    aku juga mau mbak..pintu kemana saja…haha biar bs pulkam kapan saja…:) nice post btw!

    salam kenal
    dede

  6. Andiyani Achmad · January 30, 2015

    aku mau dong pintu kemana saja jadi kalo terjebak macet bisa cepet sampe rumah 🙂

    btw nice post 🙂

    salam kenal

    stylediaryofmilkteabunda.blogspot.com

  7. winda puspita · January 30, 2015

    Mba udah ke ancol belom?
    disana kan masih ada pameran doraemon sampe maret..
    btw mauu donk dibawa ke capadocia pake pintu kemana saja doraemon.. :))

  8. Ryan · January 30, 2015

    Aku mau ikut ya Mba. Kalau Doraemon kasih pintunya. Jemput saya dulu. Nanti berangkat ke Turki bareng2. hehehe.

    Lihat foto temen yang ke sana… wewww. ngeces saya mba. Demi deh. Bagus bangettt

  9. dani · January 30, 2015

    Hahaha. Earlier today I was blabbering how time space continum will break if too many people use the door. But for an experience with a hot air balloon I will go with you since I have a translator jelly that will be beneficial for your trip. Ihikk

    • bukanbocahbiasa · January 30, 2015

      Let’s pack and go…!!

      • dani · January 30, 2015

        Let’s! 🙂 errr.. But I think we need to find Doraemon first Mbakyu. Ihik.

  10. Nadia Khaerunnisa · January 30, 2015

    Mbaaakkk…ikut dong naik balon udaraaaa :3

  11. deBagpacker|PatriCia · January 30, 2015

    Wish I have the courage to ride on that air balloon… If you have a love-hate-relationship with height, mine is only hate-hate-hate-relationship hahahhaaa….

  12. omnduut · January 30, 2015

    Bucket List kita (hampir) sama, yuk barengan hahaha

  13. Susindra · January 30, 2015

    Capadoccia…… aduh pengen ke sana!

  14. Susierna · January 30, 2015

    Asyik ya mbak Nurul, kalo bisa naik balon udara. Apalagi naiknya di Cappadocia Turki pasca umroh. Duh duh…. tambah pengen deh

  15. HM Zwan · January 30, 2015

    mbak,ikutlah naik balon udaranya….^^

  16. evrinasp · January 30, 2015

    klo dikasih anywhere door nya saya mau ke uncak2 gunung mak, biar ga cape hiking, keliling terus ke uncak2 gunung, kan asik tuh tiba2 langsung di puncak, apalagi di everest haha ngayal

  17. rodamemn · January 30, 2015

    bener banget, Cappadocia memang keren bingit ya 🙂 semoga terwujud mak 🙂 aamiin

  18. libertymeivert · January 30, 2015

    Luar biasa, mau dong ikut keluar negeri… semoga dapat kameranya, juga terwujud harapan tahun ini. Sukses ya !
    Salam 🙂

  19. andinaseptiarani · January 30, 2015

    Well, you’re excited even before riding the hot-air-balloon, it surely seems a long-time-dream 😉 Good luck on making it come true, Mak! 😊 (except for the Anywhere Door, I guess 😝)

  20. joeyz14 · January 30, 2015

    Turkey ini emang nampak seru.Hot air balloon seems so interesting too tapi makkkk aku takut ketinggian. Gimana donk? Wes lah aku fotoin kamu aja ya dari bawah? Hahahaa *saking desperatenya*

  21. Titik Asa · January 31, 2015

    Kalau ada pintu doraemon itu…ah betapa asyiknya ya Mbak…
    Saya bisa nonton festival jazz dimanapun di belahan dunia ini…

    Salam,

  22. Okti D. · January 31, 2015

    If I had anywhere door I would every place in this earth ^^

  23. riemikan · January 31, 2015

    Anywhere door: a trip to Turkey please for…100 people. LOL. A ride on air balloon, wouldn’t that be just romantic and unforgettable?!!! Aha, great idea for my next anniversary hahaha

  24. cK · February 1, 2015

    Samaaaa! Kalau punya pintu ke mana aja gak perlu lewat beli tiket pesawat atau apply visa. Hemat. :3

  25. Lidya · February 1, 2015

    Nanti jemput aku ya mbak 🙂 asyik ya tingal buka pintu sampai deh ke tempat tujuan

  26. Pingback: [EF#4 Weekly Recap] Grab A Tool From Doraemon’s Magic Pocket! | Blog English Club
  27. khalidafitri · February 3, 2015

    Yeaay Tukey my bucket list too…manah..manah pintu doremon 😀

  28. Feriyani · February 5, 2015

    Hahahha
    Itu banyak bener, tapi dari sekian banyak itu kira-kira ada gak ya yang sama dalamhal motifnya?

  29. Ola Aswandi · February 5, 2015

    enaaak yaa kalo punya pintu itu.. Mau ke Turki tinggal buka pintu… Huhuhu..

    Aku jg wish list nya ke Turki huaaaaaaaa

  30. dewi rieka · February 6, 2015

    Pengen coba balon udara kok takuut..pasti seru ya pemandangannya..

  31. diah kusumastuti · February 8, 2015

    wuihh pasti seru yaa kalo naik balon udara…. jadi pengen jugaa.. kalo naik pesawat berasa gak ada tantangannya yaa.. :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s