Musisi Favoritku? Ardhito Pramono dan MOCCA!

Seperti yang pernah saya bahas di artikel Why I Love Music memang beberapa musisi Indonesia berhasil membetot atensi publik. Apalagi, kalau mereka masih muda, punya style yang enak dilihat, plus tampang juga menunjang 😊 Saya demen banget dengan Ardhito Pramono, karena doi tuh paket lengkap jadi musisi. Style-nya vintage, tapi tetap classy, dan pas banget dengan personality doi yang agak agak quirky tapi tampak well-educated. Yeah, I know, dia pernah terjerat kasus narkoboy, tapi Kemon… kayaknya hampir ga ada public figure yang ga begituan ye kan? Dia lagi apes aja tuh.

Okay, soal musisi lainnya, saya juga hobi banget dengerin MOCCA. Sejak rilis single (atau album?) jaman baheula. Ada Secret Admirer. Me and My Boyfriend. Beneran ciamik beuds! Lirik dan melodinya tuh dibikin jenaka, ada harmonisasi dengan flute juga, aseliiikk bikin mantab jiwa! Tembang MOCCA yang paling saya demen, tidak lain dan tidak bukan…. HAPPY!

Life is just a bowl of cherry

Sometimes it is sweet or filled with worries

Don’t be afraid

When things go wrong, just be strong

When things seems up in the air

And everything is so unfair

And you stumble and fall

Just pick yourself up and sing

If one day you lose your way

Just remember one thing, my friend

When you’re under a cloud

Just visit music and sing

If one day you lose your way

Just remember that I’m here to stay

Don’t you give up

Keep your chin up and be happy

Life is just a bowl of cherry

Sometimes it is sweet or filled with worries

Don’t be afraid

When things go wrong, just be strong

When things seems up in the air

And everything is so unfair

And you stumble and fall

Just pick yourself up and sing

If one day you lose your way

Just remember one thing, my friend

When you’re under a cloud

Just visit music and sing

If one day you lose your way

Just remember one thing, my friend

When you’re under a cloud

Just visit music and dance

If one day you lose your way

Just remember that I’m here to stay

Don’t you give up, keep your chin up

Don’t you give up, keep your chin up

Keep your chin up and be happy

Advertisement

Author: @nurulrahma

aku bukan bocah biasa. aku luar biasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: